Овде, во Сиребон Ратан, вашиот мудар избор за ратан со висок квалитет, надворешен мебел, детски мебел, декоративно осветлување и додатоци за домот. Ние сме извозник на индонезиски мебел основан во 1993 година и до сега рапидно растевме. Како еден од водечките производители на мебел во Индонезија, ние постојано ја подобруваме нашата стратегија за да создадеме највисоко ниво на задоволство на клиентите. Прилагоден дизајн, конкурентни цени, искусни монтери, распоред и дизајн на просторијата, исто така, внимателно го обвиткуваат мебелот за да се осигура дека ќе пристигне безбедно и во совршена состојба се нашите предности во однос на услугата.

Почетокот на пресвртницата на нашата компанија е од страста на нашиот основач за различните видови мебел, уметноста на мебелот и убавината на дизајнот на ентериерот. Компетентни и искусни дизајнери на ентериер кои поседуваат силна способност и посветеност да му обезбедат и да му помогнат на нашиот клиент да го постигне своето задоволство.

Сфаќаме дека треба да се даде приоритет на задоволството на клиентот со обезбедување производи со добар квалитет и максимизирање на позитивното влијание врз животната средина. Силната соработка ќе доведе до постигнување на визијата.

Зошто да не изберете

На Cirebon Rattan одвојуваме време да ги разбереме потребите на нашите клиенти, бидејќи ова е дел од нашата услуга. Ние се трудиме да направиме секој предмет за мебел што го бараат нашите клиенти да се чувствува посебно и различно. Уникатни и ексклузивни дизајни се оние што треба да бидат различни и неспоредливи со другите. Нашиот дизајнерски тим знае како да го преведе она што го имате на ум во прилагоден дизајн по ваше барање. Циребон Ратан дури и ги надминува вашите очекувања. Ние го разбираме ова и вложуваме исто толку напор во вашето искуство, како и ние.

Имаме над 28 години искуство и нашата репутација веќе е изградена врз нашето исклучително ниво на услуга. Циребон Ратан е еден од специјалистите во решенија за дизајн на мебел и ентериер и тоа се рефлектира во степенот на деловна активност за повторување и упатување со која управуваме, заедно со бројот на високо-профилни компании за недвижнини кои соработуваат со нас. Ние веруваме дека Сиребон Ратан може да игра активна улога во максималното враќање на инвестицијата во вашиот имот.

За дополнителни информации или за да разговарате со еден од нашите R&D тимови за сопствен дизајн на вашиот мебел, кликнете на табуларот подолу.

Побарајте повеќе информации 360 Виртуелен изложбен салон

ТРЕБА ДА ЗНАЕТЕ

Ратан креветчиња: прифаќање на удобноста на природата за вашето бебе

Во областа на удобноста на бебето и еко-свесното родителство, креветчињата од ратан стојат високо како [...]

Прегратка на удобност и стил со градинарски мебел за отворено 4 седишта

Трансформирајте ја вашата оаза во дворот со луксузната удобност и безвременската елеганција на Мебел за градина на отворено [...]

Истражување на светот на трговците на големо со мебел од ратан

Трговци на големо со мебел од ратан: во светот на дизајнот на ентериер, мебелот од ратан се појави како [...]