Furniture Expo – IFEX 2022 се враќа по долга пауза, поради ковид 19. И сега, носејќи ја темата REDEFINE / INSPIRE / INNOVATION, IFEX има свое толкување.

IFEX Indonesia REDEFINE Furniture Expo, можете да ги најдете трговските деловни активности, како и информациите за индустријата за мебел. Со други зборови, можете да натерате деловни партнери дополнително да го развиваат вашиот бизнис да биде уште поголем.

Furniture Expo – IFEX Indonesia INSPIRE Производител на мебел, IFEX се гордее со индустријата со најголемиот асортиман на специјализиран мебел и занаетчиски производи, тој е совршено спој помеѓу иновативниот дизајн и фината изработка инспирирана од богатството на природата на Индонезија.

IFEX Indonesia има повеќе ИНОВАЦИИ, Откријте широк асортиман на производи за мебел што ги истакнуваат најдобрите ратан, мебел од дрво, мебел на отворено и уникатните производи за декор во IFEX 2022. Затоа, нема да ве разочараме да започнете да работите со нас.

НАПРАВЕНО ОД ЛОКАЛИТЕ за МЕЃУНАРОДЕН СТАНДАРД на Furniture Expo – IFEX 2022

Комбинацијата помеѓу уникатноста, иновативноста и технологијата произведува висококвалитетен мебелен производ во IFEX Indonesia. Совршеното мешање меѓу нив создава локален производ за меѓународни стандарди. Во моментов, IFEX Indonesia е препознаена како изложба за мебел што мора да се присуствува во Азија.

Го носиме нашиот најдобар мебел и украси за да ја задоволиме вашата желба да започнете со дизајнирање. Посетете го нашиот штанд во HALL D.040 на Furniture Expo – IFEX 2022. Потоа можете да ја откриете нашата нова колекција на мебел, осветлување и занает. Како заклучок, би сакале да го почекаме вашето присуство и да ја добиеме најдобрата зделка за вашата продавница и дом.